Drumul unei noi vieţi

O nouă viaţă presupune şi noi responsabilităţi pe lângă fericirea datorată apariţiei ei. De multe ori se uită de responsabilităţile ulterioare şi părinţii aflaţi asupra faptului ajung până la a-şi abandona micul copil căruia i-au dat viaţă. Interesant sau nu, spiritul matern al animalelor de multe ori s-a dovedit a fi mai dezvoltat decât cel al oamenilor, abandonul nefiind niciodată o soluţie a necuvântătoarelor. Responsabilităţile sunt duse până la capăt şi siguranţa necesară micilor vietăţi este asigurată pe toată durata tadalafil buy “copilăriei”. Acest lucru ar trebui să fie un exemplu pentru omenire deoarece abandonurile nu sunt soluţia dilemei, odată ce s-a dat viaţă unei fiinţe aceasta trebuie îngrijită de-a lungul dezvoltării. A fugi de adevăr nu ajută nimic în rezolvarea probelei, responsabilităţile trebuiesc asumate în totalitate !

drumul-unei-noi-vieti-2


PS : Vă place noua semnătura ? Mie mi se pare un pic mai drăguţă decât borderul acela, prea mult negru era 🙂

15 comments
 1. mama si copii 😀
  cred ca ai un aparat cu zoom foarte mare
  semnatura ? e frumoasa, se observa mai greu, dar nu strica nimic din poza 😀
  .-= verde amar a postat blog ..Hmm… =-.

  1. Zoom-ul obiectivului este 3x, raportul de magnificare a fost unul mai mare datorita lupei ce m-a ajutat sa ma aproprii mai mult. E bine ca se observa mai greu, nici nu vreau sa fie prea vizibila, ca sa nu deranjeze 🙂

 2. Ce fel de insecte sunt alea 😐 , parca ar fi o colonie de orci :)) , superbe pozele, un pic prea saturat verdele, la prima nu imi place incadrarea, a doua este ok.

  1. La cat de calibrat este monitorul meu … o sa il calibrez si la culori cand o sa aflu cum e mai usor sa fac asta fara un “calibrometru” :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *