”Duminica în parc” și ”Bucureștiul, noaptea”, clipuri cu Nikon D7000

Așa cum ați putut vedea azi pe blog (Review Nikkor AF-S 50mm f/1.8G) timp de o săptămână am testat noul obiectiv lansat de Nikon. Probabil ați observat că în ultimul timp sunt tot mai pasionat și de partea video a fotografiei, ca să zic așa. Sau filmarea cu un D-SLR, alesul fiind Nikon D7000.Am realizat astfel două clipuri care mie îmi sunt foarte dragi.

Mai multe cliprui cu Nikon D7000 puteți găsi pe canalul de YouTube Nikonisti.ro! Sper să vă placă! Încep să ador filmarea cu D-SLR, mai ales cu D7000!

Duminica în parc

Acesta a fost primul clip, dorind să surprind atât bokeh-ul foarte plăcut la f/2.8 cât și calitatea obiectivului în condiții puternice de iluminare. Mie rezultatul mi-a plăcut foarte mult și se observă că, atât în timpul filmării cât și în timpul fotografierii, obiectivul este foarte sharp chiar și la diafragme deschise.

Bucureștiul, noaptea

Cel de-al doilea film făcut cu Nikkor AF-S 50mm f/1.8 G și Nikon D7000 a fost realizat în București, noaptea. A fost destul de interesant pentru că lumina era destul de slabă și am fost nevoit să măresc ISO-ul destul de mult. Am realizat chiar și o parte a clipului dintr-un TAXI, din mână, și a ieșit foarte ok, cred eu. Cum vi se pare clipul?

 

5 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *