După 2 ani de fotografie, urmează cei 18 ani de viață..

În urmă cu o săptămână împlineam 2 ani de dragosasaftei.ro, 2 ani în care am încercat să transpun pe acest blog evoluția mea fotografică și să vă încânt, atunci când fotografiile erau bune, cu niște priveliști aparte. Sper că am și reușit, asta aștept însă să îmi spuneți voi.

Astăzi împlinesc însă 18 ani. Da, de la 16 ani scriu pe acest blog; 15 de fapt. Astăzi se împlinesc 18 ani de viață, 18 ani de bucurii, 18 ani în care am avut enorm de multe lucruri de învățat. Sunt convins că nici de acum nu va fi ușor, va fi poate mai greu, însă au trecut, foarte repede (încep să îmi doresc să rămân sub 18 ani), acești primi ani.

Cea de-a 18 aniversare mi-o voi serba undeva la înălțime într-un parc de aventură. (vezi balupark.com) Voi reveni însă cu fotografii și, sper, cu câteva clipuri interesante! Am doar 18 ani…18 ani - Dragoș Asaftei

48 comments
  1. LA MULŢI ANI CU MULTĂ DRAGOSTE PENTRU CEL MAI BUN FIU , CEL MAI INTELIGENT FIU , CEL RESPECTUOS FIU , CEA MAI SOCIABILĂ , COMUNICATIVĂ , PRIETENOASĂ ,ALTRUISTĂ …PERSOANĂ. TE IUBIM FIUL NOSTRU DRAG ŞI MULT NOROC ÎN VIAŢĂ !

  2. La Multi Ani !!! Multă sănătate si tot ce ai în Wishlist să fie cât mai repede în rucsacul tău. Toate cele bune !

  3. La multi ani, ce sa mai urari vad ca ai cam o tona asa evit sa iti zic ceea ce ti-au zis ceilalti deja si iti doresc simplu o lentila cat mai curata la obiectiv si un buzunar cat mai plin…in rest bafta ca pe restul le ai si tu.

  4. Aaaai doar 18 aaani!… La muuulti ani:*:*:*!
    Adevarat, asa cum reiesea dintr- un comm’ anterior, varsta pe care tocmai ai implinit- o e mult prea mica in comparatie cu reusitele si cu profesionalismul tau:)… Daca nu te- as fi cunoscut, ti- as fi dat mult mai mult pentru felul tau genial de a fi si pentru maturitatea de care dai dovada prin… prin tot ceea ce faci… Multa bafta in continuare!

  5. Te rog sa-mi permiti sa te felicit si eu cu ocazia implinirii frumoasei varste de 18 ani, La multi ani, multa sanatate impliniri pe toate planurile si Dumnezeu sa-ti vegheze cursul vietii!! Meriti tot respectul si consideratia pentru ce faci si cu buna seama esti un om deosebit plin de talent in fata caruia sunt obligat si bucuros sa-mi scot palaria!! La multi ani!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *