După încă 24 de ore în paradis

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri - Peisaj

Ieri vă povesteam de primele ore pe care le-am petrecut aici, în satul Plopi, în Munții Apuseni, la 1111m, fiind în Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri organizată în paradis de Foto Union cu sprijinul Dacia PlantZiua de ieri, adică următoarele 24 de ore ale poveștii din tabără, a fost cea care ne-a indus mult mai bine în ceea ce înseamnă supremația Munților Apuseni, coloritul superb al toamnei și autenticitatea pe care Mugur Pop, un dac liber, o exprimă în cel mai bun mod posibil.

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri - Mugur Pop

Am început ziua fotografiindu-ne în decorul locului în care stăm, alături de detaliile pe care acesta le oferă. Apoi, alături de Mugur, dacul pe care îl veți vedea călare în fotografiile de mai jos, am început să cunoaștem o părticică din zona în care stăm, dar o enorm de multă splendoare pe care încercam fiecare să o surprindem cu ochii și parcă nu ne mai săturam.

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri - Peisaj

Peisajul aici e sueprb. Oriunde te-ai uita vezi culorile toamnei. Vezi dealuri și creste care par că nu se mai termină și se pierd în văzduh. Vezi liniștea. Vezi superbul în cea mai pură formă a sa. Vezi paradisul. Și ca să confirm acest lucru vă invit să vedeți și câteva fotografii de azi noapte, moment în care stelele supravegheau regatul în care orice domnitor și-ar dori să-și aibă castelul.

Puteți vedea pe pagina de Facebook toate fotografiile de ieri! :- )

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri - Peisaj nocturn

3 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *