E vorba de Acel moment

E vorba de Acel moment

De multe ori amintirile frumoase sunt cele mai minunate lucruri. O amintire e definită însă de mai multe momente. Dintre toate momentele doar unul e capabil să declanșeze o multitudine de emoții și trăiri intense în sufletul fiecăruia dintre noi. E vorba de Acel moment. Și nu degeaba am scris cu majusculă cuvântul acel.

Într-o multitudine de amintiri, un singur moment are puterea să trezească în tine anumite stări pe care să le trăiești exact ca și cum te-ai afla din nou în aceeași situație. Probabil cel mai de impact e un moment pe care ți-l întipărești atunci când ești fericit. Când ești cel mai fericit. Când simți că plutești. Când simți că nimic din jurul tău nu te poate doborî.

Ei, Acel moment îți poate da puterea atunci când ai nevoie de ea. Îți poate da aerul pe care sufletul tău vrea să îl respire. Îți poate da speranța de care ai nevoie. Gândindu-te la un moment, la Acel moment, poți realiza că nimic nu e imposibil și că vei retrăi aceeași situația cât mai curând. Important e să vrei, să continui și să ai puterea de a lupta indiferent de orice s-ar întâmpla în jurul tău.

E vorba de Acel moment

2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *