EBook Fotografic – 25 ghiduri fotografice

După aproape jumătate de an de la lansarea primului ebook fotografic şi împlinirea a 500 de articole a venit şi momentul mult aşteptat, momentul în care lansez şi cea de a doua versiune căreia i-am adus multe îmbunătăţiri.

Această nouă variantă a ebookului fotografic conţine 25 de ghiduri acoperind astfel o gamă largă de subiecte abordate de majoritatea fotografiilor. Noul ebook fotografic este foarte util atât persoanelor ce se află la început de drum cât şi fotografilor cu o oarecare experienţă acumulată.

În cadrul acestor 25 de ghiduri fotografice veţi putea găsi informaţii despre realizarea fotografiilor cu stropi, despre alegerea şi utilizarea unui aparat compact, despre realizarea peisajelor şi multe altele.

Am încercat să acopăr în cele 115 pagini (sper că nu e prea mult) situaţiile cele mai întâlnite de fotografi. Nu m-am axat însă pe realizarea portretelor deoarece nu am acumulat o experienţă îndeajunsă încât să pot da sfaturi pertinente.

Vreau întâi sa mulţumesc mult tuturor persoanelor ce au susţinut printr-un banner sau articol primul ebook fotografic.

Mulţumesc frumos Chinezu, Criserb, Marius Moga, Alex Dima, Zoso (mulţumiri şi scuzele de rigoare), V.Nelu, Pyrro, Staicu Ionuţ, Bogdan, Popa Marius, Marius Sescu, Corina Georgescu (blogdeturism.ro), Nechita Gabriel.

Sper să reuşesc să mă revanşez, vă mulţumesc încăodată!

În curând sub formă de carte…

66 comments
 1. un ghid foarte bun pentru un incepator ca mine si primul l-am citit dar asta parca e mai bun .

  Ti-am postat bannerul noului ebook fotografic pe blogul meu

 2. Felicitari, Dragos. Am citit tutorialele tale de-al lungul timpului pe masura ce le-ai publicat. Am sa iau si ebook-ul, ca nu strica sa fie si pe comp, pentru recitit din cand in cand.

 3. O mica observatie legata de bannere: contrastul mi se pare destul de nereusit. Alb pe gri e destul de greu de citit.
  In rest, felicitari pentru ghid!

 4. Salut
  Am vrut sa pun bannerul de 250/250 la mine (benny-photo.com) pe site dar nu stiu de ce nu a functionat codul. Am facut manual banuiesc ca e ok.
  Bafta si felicitari pentru ghid.

 5. Salutare,
  Chiar dacă fac fotografii în regim de amator de vreo 3 ani mi se pare super interesant şi util ghidul elaborat de tine. Ca atare i-am oferit un locuşor şi la mine pe blog. Mersi frumos şi te mai aştept cu alte sfaturi interesante.

 6. Bun articolul, dar stai cam prost cu matematica, nu te supara.

  “Valorile senzitivităţii ISO sunt în general sub forma unor puteri ale cifrei 2 (ex. 200, 400, 800, 1600, 3200, 6400, 12800 etc.).”

  Astia se numesc MULTIPLI, puteri sunt 4, 16, 32, 64, etc.

 7. Foarte faina cartea, excelenta pt incepatori genul meu. Chiar ma ajuta foarte mult acum la inceput. Eu i-l recomand la toata lumea care vrea sa inceapa sa fotografieze.

  Multumesc

  Stefan

 8. nu merge descarcata versiunea EBook… imi arata asa ”Nu am găsit nimic, mai caută încăodată!”
  si am incercat de cateva ori din pacate acelasi mesaj de eroare…

 9. Salut .deci pana la urma cum pot face rost de E book????
  eu nu am gasit nici un pdf.
  Felicitari pt tot ..sunt foarte utile lucruile gasite pe acest site…multumimmmmm

 10. Bun bun…oricum multe fleicitari..o sa ne mai auzim…ca o mai bantui pe acici ca am multe de invatat si e pe limba mea..mult noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *