Entuziasm de nepreţuit

Pasiunea pentru frumos se regăseşte întotdeauna în sufletul oricărei persoane. Apreciind frumosul apreciezi entuziasmul de a trăi într-o lume perfectă lipsită de orice sentiment de tristeţe, de orice urmă de nostalgie.

Astfel fericirea ajunge a fi un lucru de nepreţuit ce-şi are locul său în sufletul fiecăruia, fiind descrisă precumo senzaţie unică, de durata unei clipe, care însă nu se regăseşte în nici într-un alt loc.

Vantin class=”aligncenter size-full wp-image-5240″ title=”entuziasm-de-nepretuit-1″ src=”http://www.dragosasaftei.ro/wp-content/uploads/2010/07/entuziasm-de-nepretuit-1.jpg” alt=”” width=”384″ height=”222″ />

12 comments
  1. Parca tipa cealalta (Bianca) era mai relaxata cand era fotografiata. Simona are o retinere, sau nu stiu. Cred ca poate mai mult si nu arata asta. Cel putin asa mi se pare mie.

  2. da mah fratilor vorba voastra,daca stai bine si te uiti la poze ii da impresia ca e incordata ,nu e intrata pe filmu ei…si plus de asta mie imi da impresia de un zambet fals..numa asa sa fie zambet..nu stiu dece dar asta e impresia mea…sper sa fie doar a mea si atat !:)pace

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *