Eternă senzualitate

Frumuseţea este acea trăsătură aparte ce se regăseşte atât în sufletul cât şi în trupul oricărei persoane, senzualitatea însă se regăseşte viagra order doar în anumite priviri şi zâmbete ce sunt imosibil de uitat, imposibil de nerecunoscut.

Senzualitatea este o forţă eternă de nepreţuit, forţă ce acţionează asupra fiecăruia dintre noi transformându-ne în simple persoane lipsite de apărare ce cad uşor în patima dragostei.

19 comments
  1. Parca si mie imi da impresia ca modelul s-a fortat un pic … adica nu s-a “rupt” de prezenta ta si de aparatul foto care o “privea” si parca ar fi mers mai multa lumina si un pic mai mult contrast (asta depinde de gusturi), … oricum sunt reusite! Felicitari!

  2. Culorile sunt bine alese. Poate era mai bine daca prindeai si putin din cer (eventual cu niste nori frumosi). 🙂 Trebuie sa incerc si eu o sesiune d-asta. Cat de curand.

  3. nu e deloc falsa.poate trebuia sa fie un pic mai atenta la poze,dar in rest e ok in tema.modelul este natural.putina lumina la fata ar fi bine este putin intunecat , in rest e bine. felicitari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *