Eu, Dragoș Asaftei

Dragoș Asaftei

De ce ”Eu, Dragoș Asaftei”? Pentru că e primul articol în care fotografiile mă descriu pe mine. Desigur, fiecare fotografie realizată mă reprezintă, însă acum e vorba de alte fotografii în care eu sunt subiectul. Înainte de a vă arăta fotografiile vreau să vă zic că a fost o senzație tare ciudată fiecare moment în care eram subiect și nu fotograf.

David Botond a fost cel care m-a fotografiat și a reușit să evidențieze în fotografii ceea ce mă reprezintă cel mai bine. Și sunt tare bucuros de asta! Pentru mine a fost o onoare și o reală plăcere faptul că am fost fotografiat de el și m-am simțit extrem de mândru când am văzut rezultatele. Deși eram oarecum descurajat la început că nu știam cum voi ieși în fotografii, am rămas plăcut surprins la finalul ședinței foto. : -)

Pentru mine aceste fotografii reprezintă o nouă parte a vieții. Reprezintă terminarea liceului și începerea studenției. Reprezintă cele peste 25 de kilograme slăbite. Reprezintă pasiunea căreia îi sunt dedicat. Reprezintă fiecare trăsătură a mea, fiecare ideal și dorință.

Acesta sunt eu.

Dragoș Asaftei

3 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *