Expresii din timpul evenimentelor sportive

Fie ele pentru amatori sau profesioniști, evenimentele sportive sunt întotdeauna extrem de expresive. La ce mă refer când zic acest lucru? De cele mai multe ori oamenii, jucătorii, concurenții încearcă să obțină un rezultat cât mai bun, renunțând întotdeuana la interiorizările și reținerile de care ar da dovadă în alte situații.

Sportul determină oamenii să își transmită trăirile fără a fi barate de restricții banale. Acest lucru este extrem de evident mai ales în cadrul concursurilor pentru amatori, majoritatea oamenilor având în general o limită pe care nu doresc să o depășească. Ei bine, în aceste situații depășesc acea limită.

Referitor la evenimentele sportive profesioniste (campionat de handbal, motocross, fotbal, tenis de masă etc.) putem vorbi în mod continuu de exteriorizarea sentimentelor, lucru evident la fiecare reprezentație. Puteți vedea mai jos 16 fotografii dintre cele mai expresive, majoritatea de la evenimente sportive dedicate profesioniștilor.

Expresiile arată de cele mai multe ori disperare, competitivitate, oboseală și dedicare intensă asupra unei pasiuni duse la limite superioare extrem de înalte!

Turul ciclist al Ținutului Secuiesc

(more…)

6 comments
  1. Superb, esti cu adevarat un profesionist.
    Si pentru ca nu ma pot abtine sa nu o scriu “cand o sa ma fac mare vreau sa fiu Dragoş Asaftei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *