Falsă euforie a vieţii

Simţind false sentimente ale unor stări euforice, tinzi a te transpune în situaţii controversate alături de perceţii ireale, devenind o simplă refelxie a întregii vieţi pe un paravan al amintirilor. Încercând a te elibera din această stare de falsă euforie cauţi calea de ieşire în orice lucru care ţi se oferă,  în orice gând către vagi amintiri , ajungi a crede cu tărie în speranţe, acestea fiind singurele ce ţi-au mai rămas.

Toate încercările de a reveni la vechea libertate ajung a te secătui de fiecare forţă a sufletului tău, transformându-te într-un simplu mecanism condus viagra for women de gânduri induse prin starea de anexietate. În cele din urmă reuşeşti a găsi o urmă de speranţă în aproapele tău, considerând orice fiinţă apropriată propria-ţi salvare, devenind persoana a cărui încredere a a fi căpătată cu uşurinţă, având un caracter conturat de lucrurile ce nu vor muri niciodată…speranţele…

7 comments
    1. Nu stiu ce poate avea, mie mi se încarcă foarte rapid pozele, uneleori mai face fiţe când dau pe thumbnail, dar alteori merge foarte bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *