Festivalul fermierilor – Demonstraţia trăsurilor de cai

În acest weekend în oraşul Odorheiul Secuiesc a avut loc festivalul local al fermierilor, zona desfăşurării acestuia fiind transformată într-o adevărată grădină zoologică, plină de cai de rasă şi alte animale domestice într-o stare ireproşabilă. În prima zi a festivalului, 26 septembrie, s-a desfăşurat concursul de frumuseţe şi eleganţă a peste 50 de cai din întreaga ţară, speciile din ce în ce mai frumoase variind de la o zonă la alta.

Astăzi însă frumuseţea cabalinelor a fost transpusă în mica demonstraţie a acestora împreună cu trăsurile elegante ce îî însoţeau. Trecerea acestora prin micile obstacole cu o viteză uimitoare a crescut un pic adrenalina vizitatorilor health partners pharmacies ce până atunci dădeau dovadă de un calm ieşit din comun, nefiind specific unui astfel de eveniment.

15 comments
 1. Imi place PJ-ul; imi place că se păstrează tradiţiile.

  Nu-mi place (sau mai exact nu inţeleg) cauboizarea asta la nivel de pălărie. Dar asta nu ţine de tine. Ţine de noi.
  .-= Augustin Popescu a postat pe blog ..– 2 – =-.

  1. Da, am văzut şi eu acest fenomen şi m-a mirat, însă nu m-am exprimat că nu am ştiut dacă am sau nu dreptate, însă acum văd ca aşa este. Ciudat, asta probabil din cauza “evoluţiei” de care au avut parte proprietarii cailor.

  1. Da, a fost destul de frumos. Calutul de care ziceai e ponei 😀 .
   Pff…urmeaza comentariul cu numarul 666….

 2. Sunt superbe de-a dreptul :X …. cele mai reusite :X pe care le-am vazut la tine … sunt super 🙂 mai ales a 4 poza :X .. wa si ce cai aveau aia :X … pff daca ii compari cu aia de la periferia din orasul meu :)) ar fi un raport la greutate de 1 la 4 :)) …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *