Fii bine cu tine. Fii bine cu cei din jurul tău

Peisaj de toamnă

Sâmbătă, pe 2 noiembrie, la ora 10:00, la Facultatea de Psihologie Universităţii Bucureşti (Șoseaua Panduri nr.90) are loc conferința Fii bine cu tine! Este un titlu cu un mesaj puternic care ți se adresează în mod direct atunci când îl citești și te îndeamnă să faci ceva în acea privință.

De cele mai multe ori uităm de noi sau ne îngropăm într-o mare de probleme fără să ne gândim nici măcar o clipă că lumea nu se va sfârși aici. Că acolo, undeva în noi, puterea de a depăși momentele dificile, de a le valoriza pe cele frumoase și de a transmite mai departe gânduri de bine este în noi. Trebuie doar să găsim o metodă prin care să o scoatem din acel labirint a cărui dificultate tot noi o creăm.

Acolo, în sufletul nostru, pătrund zilnic persoane și gânduri, bune și rele, toate punându-și amprenta într-o mai mică sau mai mare măsură asupra noastră. De aici trebuie să alegem doar ceea ce este cu adevărat important pentru noi și să oferim la rândul nostru ceea ce credem că e bine pentru cei din jurul nostru.

Așa reușim să facem mai accesibil accesul la puterea de care vorbeam mai devreme. Cel puțin așa îmi place să cred. Îmi place să cred întotdeauna că orice problemă are o rezolvare, iar dacă are o rezolvare deja nu mai e o problemă. Consider că mă ajută. Nu sunt sigur și nu zic că e întotdeauna bine. Dar știu că de multe ori îmi este de mare folos.

Mai bine despre această temă vă vor vorbi profesioniștii din domeniu la conferința Fii bine cu tine!, conferință care are loc, așa cum ziceam la început, pe 2 noiembrie în București. Mai multe detalii despre înscriere găsiți aici. Sunt convins că o să vină cu un plus asupra fiecăruia dintre noi! 🙂

Peisaj de toamnă

2 comments
  1. De regula istoria este asociata cu geografia, insa mai rar asociem filozofia, psihologia cu geografia cel putin asa cred eu char daca probabil ma insel.
    Imi place foarte mult cum ai suprins lumina, de parca totul graviteaza in jurul ei, stii tu ceea imagine de paradis, poate intr-o zi ne spui daca e vorba de vrun secret sau de vrun mic truc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *