Fineţea unei picături….

Totul începe cu puţin, nu poţi avea marea cu degetul, nu poţi alerga dintr-odată, nu poţi vorbi fără a şti literele, nu poţi visa dacă nu ştii a zbura, şi nu poţi evita această etapă atât de importantă, începutul. Voinţa de a realiza mai mult, de transforma dintr-un strop de apă un adevărat ocean, first health pharmacy depinde de visul în care cazi şi calea ce o pătrunzi, însă pentru a realiza această transformare paşii sunt bine definiţi, o dorinţă puternică, o atenţie sporită, şi o deschidere interioară enormă. A dori ceva şi a avea parte de el, este precum ai simţi lucrul în propria-ţi mână, şi al preţui ca şi cum ar fi deja al tău. Această fineţe necesară este precum a unei picătri firave de apă ce se prelinge asemenea unui vis de-a lungul somnului…încet, încet…

24 comments
  1. Aparatul nu are functia macro, macro fac eu cu obiectivul apropriindu-ma cat de mult pot de subiect. La poze le-am schimbat putin nivelul culorilor si saturatia lor.

  1. Va multumesc tuturor pentru aprecieri ! Maine sper sa fie gata si pagina cu intraga galerie, unde va fi un best-off cu pozele cele mai bune ale mele, insa nu elaborate in articole, ci puse normal. Voi realiza si un wallpaper pack high-res cu ele !

  1. Ma bucur ca va plac fotografiile si textele ! De ieri am deschis o noua sectiune, Media, in care vor fi prezentate toate site-urile, agentiile de presa unde mi-au aparut articole.

   Sper sa va placa !

 1. Daca folosesti wordpressul, de ce nu-ti instalezi Auto Thickbox-ul? {pentru imagini, sa se vizualizeze cu ramele alea transparente} . E musai !
  In rest, Good-Job 🙂
  .-= Alle a postat pe blog ..să strălucim ! =-.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *