Fineţea unui gest divin

“O reprezentare fină a realităţii sacre, un indiciu clar al libertăţii divine, şi o simplă rază de speranţă. ” Însoţind tot ce înseamnă un vis frenetic alături de speranţa magică ce nu sfârşeşte niciodată, chemarea divină către lumea sacră este tot ceea ce reprezintă o realitate pură alături de indicarea fină a acesteia.  Gest caracterizat printr-un sentiment puternic de fericire, transpunerea vieţii profane într-un sacru sfânt este lucrul inevitabil ce realizează o fineţe de nedescris.

16 comments
 1. Pfff, stai ca nu cunosc termenii in romana si nu stiu cum sa-ti explic dar iti scriu in engleza termenul si sper sa ma fac inteles 😛

  Cred ca ar trebui sa controlezi mai mult “white balance” si incearca folosirea trucului cu “personal white balance” si coala alba sau din Camara RAW. Cred ca sunt prea “galbene” din cauza folosirii unei surse de lumini “calde”, mi se intampla si mie dar trucul meu pana acum a avut mare succes… in ultima sesiune avuta cu Ioana am folosit tot lumina calda si ai vazut ca am putut restaura imaginile ca sa para cat mai “naturale” desi ele erau mai “galbene” de fel :-”

  Salutari.
  .-= 3Alex a postat pe blog ..Eu, camera şi Ioana [beibilicious] =-.

  1. M-am gandit sa il fac mai rece, insa mi-a placut prima oara cum a iesit. Am grija data viitoare 🙂 !

  1. Va multumesc mult pentru aprecieri ! Din pacate astazi si maine am fost si voi fi ocupat si nu prea voi accesa blogul din cauza unui virus ce mi-a afectat si calculatorul si laptopul.

  1. Nu este adevarat 🙂 . Niciuna nu este out of focus, asta iti spun sigur ! 🙂 Sunt elemente out of focus, insa cel principal este focalizat ! 🙂 Depinde de gusturi, eu le-am considerat pe toate trei frumoase, mie mi-au placut 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *