Football : ACS Odorhei – CS Bihorul (3-0)

În cadrul noii etape a campionatului naţional de football, liga a 3-a, echipa odorheiană întâlneşte echipa CS Bihorul într-un meci aprig datorită condiţiilor existente dar şi datorită tensiunii creeate. Condiţiile meteo nu au fost favorabile şi astfel au existat accidentări destul de puternice, însă dorinţa de a câştiga meciul a suprimat orice durere.

Scorul a fost deschis în cea de a doua repriză de către echipa odorheiană, ACS Odorhei, în următoarele 20 de minute urmând a marca şi golurile decisive, încheind meciul cu scorul de 3-0, lucru iritant pentru adversari. În cadrul celei de-a doua viagra online prescription parte a meciului două cartonaşe galbene au frustrat câte un jucător din fiecare echipă, datorită faulturilor excesive şi accidentărilor creeate.

În urma acestui meci echipa odorheiană câştigă trei puncte în cadrul campionatului naţional, crescând două locuri, echipa bihoreană pierzând astfel punctele câştigate în cadrul meciului anterior.

Scor final : 3-0 (ACS Odorhei – CS Bihorul)

articolul şi pe SportLocal.ro6 comments
  1. Imi plac pozele, chiar si in conditiile astea de vreme. La fotbal nu ma pricep si nici n-am sa incep acum sa invat (oricum nu era o surpriza pt o femeie) caci daca ma apuc nu ma mai opresc. :))

    1. Conditiile au fost mai nefavorabile pentru noi ca fotografi decat pentru ei ca jucatori. :))
      Glumesc, desigur, insa e destul de aiurea sa stai 1 ora jumatate sa faci poze in ninsoare, noroc de unele paravane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *