Fotbal : F.C. Budvar – F.C. Nyaradto ( 1-2 )

Oraşul Odorheiul-Secuiesc este gazda unor evenimente de mare anvergură în acest weekend precum “Conferinţa internaţională a fundaţiei Pestalozzi”, concursul de Off-Road Extreme – cupa Harghitei, şi meciul de fotbal între echipa locală F.C. Budvar şi echipa ungurească F.C. Nya’ra’dto.

Meciul de fotbal a debutat cu un moment de reculegere pentru fotbalistul Alexandru Iatan ce a decedat în această perioadă, ambele echipe dând dovadă de un solidarism destul de întărit. Pe parcursul primei reprize, echipa locală a fost condusă cu scorul de 2 la 0, cele două goluri fiind marcate de Toth Bogdan şi Palo Domocos. Alături de cele două goluri repriza a fost însoţită şi de un cartonaş galben decisiv pentru un jucător al echipei gazdă, aducându-l într-o stare dezamăgitoare.

În a doua repriză echipa odorheiană s-a echilibrat prescription weight loss pills reuşind să marcheze golul de debut al lor prin intermediul jucătorului Batos Cosmin. Acesta a fost şi ultimul gol din partea F.C. Budvar pierzând şi de această dată puncte valoroase în campionat precum în meciul cu Gloria Bistriţa.

Alături de suporterii înflăcăraţi s-a prezentat şi vicepreşedintele CJ Harghtia, Ladany Laszla, dând dovadă de o susţinere şi o solidaritate extraordinară.

5 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *