Fotbal : ACS Odorheiu-Secuiesc – SC Voinţa Livezile (2-2)

Echipa odorheiană a jucat astăzi meciul de fotbal din liga a 3a a campionatului naţional împotriva echipei SC Voinţa Livezile disputat pe stadionul municipal al echipei gazdă (Odorheiu-Secuiesc). Meciul de fotbal a fost relativ lipsit de incidente cu excepţia a două faulturi puternice asupra echipei gazdă. Scorul a fost strâns de-a lungul ambelor etape, golurile decisive fiind marcate în minutul 90, respectiv 91 al meciului, cel de-al doilea fiind marcat datorită unui henţ realizat în careu ( de odorheieni ). Mai jos urmeză grija fazelor importante din meci realizate de mine pe parcursul acestuia.

Repriza I

 • Contraatac pe flancul drept al bistriţenilor – minutul 10
 • Echipa odorheiană marchează primul gol în urma unui contraatac central – minutul 12
 • Un membru al echipei odorheiene este faultat destul de grav însă reuşeşte să-şi revină relativ rapid – minutul 26
 • Odorheiul este atacat pe flancul stâng, bistriţenii ratând milimetric poarta – minutul 28
 • Un membru al grupării bistriţene faultează la mai puţin 10cm de careu, stresul jucătorilor a fost maxim – minutul 35
 • Echipa odorheiană este contraatacată pe flancul stâng în minutul 39, rezultând un atac direct al echipei gazdă fiind finalizat Trimox cu gol în minutul 42
 • Repriza este prelungită cu două minute, bistriţenii reuşind să egaleze în minutul 46. Repriza se încheie cu scorul de 1 la 1.

Repriza II

 • Echipa odorheiană contraatacă pe flancul drept în minutul 5, atacul fiind repetat şi trei minute mai târziu când mingea trece foarte aproape de poartă.
 • Minutul 15 debutează cu un contraatac al odorheienilor fiind finalizat cu un fault asupra acestora la mai putin de 1 metru de careu. Şutul ulterior a fost un real eşec, declanşând un contraatac al bistriţenilor foarte puternic în minutul 17.
 • Încercările bistriţenilor sunt tot mai dese, contraatacând în minutul 25 creeând emoţii echipei gazde.
 • 15 minute mai târziu odorheienii declanşează cu un contraatac ce a fost alcătuit din mai multe faze, finalizând cu un gol în minutul 44.
 • Fiind prelungită repriza, în urma unui henţ al odorheienilor în careu, lovitura de 11 metri se transformă într-un gol sigur, scorul final fiind de 2 la 2.
14 comments
  1. E si normal, doar traiesc in zona aceasta. Ti-am editat comentariul, o parte, din motive xenofobice 🙂 ( sa nu le spunem altfel ) 🙂

 1. Doar traim in zona aceasta? Na mentek oda vissza ahonnan jöttetek, szőrősnyelvű barátocskáim! Speciel nem Besztercére gondoltam-mert az szász vidék-hanem a Kárpátokon túlra.
  Amúgy az a tizenegyes még fault is nehezen volt, nemhogy hands. Szerencsétek volt, de következőkor nem lesz 🙂

  1. Nu stiu care e motivul certii. Eu am incercat sa fiu cat de atent am putut insa probabil am pierdut cateva faze. Imi cer scuse pentru acest lucru .

  1. E un Nikon D40 + obiectiv de kit 18-55 + 55-200 (teleobiectiv). Mai multe detalii la rubrica despre 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *