Fotografia aeriană din girocopter

Fotografia aeriană din girocopter

Ieri seară am zburat pentru prima oară cu un girocopter. Un mix între avion și elicopter, un mix între zburat în viteză și lungime și staționat într-un punct fix în aer, având ca rezultat o creație tehnologică de multe ori capabilă să facă lucruri la care nici nu te-ai gândi.

Datorită lui Ferenczy Lorand, din Odorheiu-Secuiesc, alături de care am zburat, am fotografiat ieri din girocopter zona Odorheiului Secuiesc și a Barajului de la Zetea. În zborul de aproape o oră am realizat peste o mie de fotografii de care sunt tare, tare mulțumit.

Am avut parte de o lumină excelentă, o după-masă frumoasă de primăvară, și un kit pe care îl ador din toate punctele de vedere, Nikon D700 și 24-120 f/4, motiv pentru care mulțumesc Nikoniștilor!

În acest articol e mai mult un preview. Veți vedea zilele acestea toate fotografiile și sunt convins că o să vă placă. Tot în acest zbor am trăit și una dintre cele mai tari senzații. Zburam la 30-40 de centimetri de sol și mergeam cu o viteză destul de mare. La fel și pe barajul fotografiat, eram la câțiva centimetri de apă. E superbă senzația!

Chiar ziceam că e ca și cum ai avea un jeep, o barcă, un avion și un elicopter, combinate toate într-o singură jucărie, ca să îi spun așa, numită girocopter.

Fotografia aeriană din girocopter

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *