Fotografia de produs: Ceas Orient

Ceas Orient

Augmentin class=”aligncenter <a href=” alt=”” />

4 comments
  1. Daca e de produs, probabil ar fi trebuit mai multe detalii, nu crezi? Adica sa se vada chestii esentiale (daca e rezistent la apa, cum arata cureaua etc.). Ideal ar fi fost sa-i faci poze si capacelului care acopera bateria (nu stiu cum se numeste), ala din spatele ceasului, care sta toata viata lui pe mana purtatorului.

    Spun toate astea din punctul de vedere al unui viitor cumparator al ceasului in cauza, in niciun caz prin ochii unui expert in domeniu.

    1. Ai dreptate, insa ce am pus aici sunt doar cateva mostre. Aceste doua fotografii sunt cele care imbina atat fotografia artistica dar si cea de produs. Voi reveni pe viitor cu mai multe fotografii al fiecarui obiect. Cu siguranta in cazul in care mi s-ar cere sa fac fotografii la un anumit obiect care sa fie publicate intr-un anumit loc as face asa, insa daca puneam pe blog din toate partile puteau fi usor preluate si puse pe un site in domeniu fara nicio problema. 🙂

    2. Cum a spus si Florea Cristian, cand vine vorba de o fotografie care sa exprime cat mai bine ceasul respectiv, prefer o fotografie care sa imi arate multe detalii. Pe de alta parte, fotografia de mai sus merge pentru un banner.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *