Fotografii aeriene: Dobrogea & Delta Dunării

De fiecare dată revin cu drag în Delta Dunării și în Dobrogea. E una dintre cele mai frumoase zone din țara noastră, încărcată de istorie și în același timp într-o continuă schimbare, dacă vorbim de Delta Dunării, unde noi zone de țărm se formează chiar în acest moment. Insula Sacalin este cel mai nou pământ din Europa, iar procesul de formare al ei este unul continuu.

Cetățile Dobrogei răsuflă istorie, iar drumurile întinse te scot rapid in peisajele cu care ești obișnuit. Odată ce vizitezi zona nu încetezi să cauți motive ca să revii aici tot mai des.

Am ajuns de mai multe ori aici de când fotografiez din dronă, așa că am ales pentru acest articol imaginile care mi-au plăcut cel mai mult, surprinse pe durata ultimului an. Vei vedea în imagini cetăți și peisaje dobrogene, canale și lacuri din inima deltei, dar și locul de vărsare al Dunării în Mare.

Imaginile au fost toate surprinse cu drona DJI Phantom 4 Pro, atât pe durata vizitelor mele, cât și în timpul proiectului #ExploreDobrogea. Enjoy!

Sfântu Gheorghe, locul în care Dunărea se varsă în Marea Neagră

Insula și laguna Sacalin, cel mai nou pământ european

Pădurea și plaja dintre Sfântu Gheorghe și Sulina

Sarichioi și portul din sat la răsărit

Gura Portiței

Lacul Lejai

Cetatea Enisala

Capul și Cetatea Doloșman

Cetatea Dinogeția

Drumul spre Măcin

Cetatea Capidava

Cetatea Carsium (Hârșova)

Ieșirea Dunării din matcă în apropiere de Cernavodă

Dunele de nisip din Caraorman

Lacuri din Delta Dunării

16 comments
  1. Felicitari!Minunate fotografii .Multumesc ca mi-ai oferit ocazia sa vad prin ochii tai o parte din frumusetea tarii noastre.

  2. Profi foto despre o zona de care m-am indragostit iremediabil! Privesc imaginile si ma plimb cu gandul pe unde m-au purtat picioarele. 😉 Si mie imi plac fotoreportajele si imaginile din si despre natura, doar ca eu le privesc, nu le realizez. Multumesc. Te voi urmari. Pe fb si pe blog, nu altfel … 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *