Fotografii aeriene: Final de toamnă pe culoarul Rucăr-Bran

La doar trei ore distanță de București, chiar în inima țării, destul de aproape de mulți dintre noi se află culoarul Rucăr-Bran, o zonă extrem de pitorească, ocupată de câteva sate răsfirate pe dealurile dintre Munții Bucegi și Munții Piatra-Craiului. Este cu siguranță una dinte cele mai pitorești zone din țară.

Totul se desfășoară între localitățile Rucăr, la un capăt, și Bran, la celălalt capăt. Pe o distanță de 30-40 de kilometri găsești satele Măgura, Peștera, Fundata, Șirnea, Moeciu de Sus și de Jos, pe care le vei vedea și în fotografiile de mai jos.

Merită să ajungi aici pentru un weekend ori câteva zile și să iei la pas drumurile deloc aglomerate dintre sate. Să iei pulsul locului și să te relaxezi. Din zonă pornesc și câteva trasee cicloturistice, dar și de drumeții spre Bucegi ori Piatra-Craiului.

Aproape de satele Peștera și Măgura, care sunt conectate de un drum neasfaltat foarte frumos (atenție, însă, dacă vrei să-l parurgi iarna ori după ploaie și nu ai mașina echipată corespunzător), se află Prăpăstiile Zărneștiului, asupra cărora ai o priveliște de sus minunată.

Revin aici ori de câte ori am ocazia și e unul dintre locurile în care îmi e cel mai drag să fotografiez. Așa am ajuns și ieri, când mi-am dorit să fotografiez și să filmez din dronă ultimele zile de toamnă (ninsoarea a cam golit toți copacii de frunze), în lumina dimineții. Norii au făcut spectacol, chiar dacă la început mi-au dat emoții, căci nu m-au lăsat să prind și răsăritul.

Privește întâi clipul acestei ieșiri, filmat cu drona DJI Mavic 2 Pro

Fotografii aeriene: Final de toamnă pe culoarul Rucăr-Bran

Wallpapere: Toamna de pe Rucăr-Bran

Așa cum ziceam, am pregătit și câteva wallpapere pentru telefonul ori laptopul tău. Le poți descărca și folosi gratuit ca wallpapere.

Descarcă wallpaperele pentru desktop

Descarcă wallpaperele pentru desktop

11 comments
  1. Va doresc cu toata sinceritatea sa aveti sansa de a va fi recunoscut talentul, de cat mai multe publicatii internationale de profil.

  2. Uite cum ma faci tu sa-mi fie DOR….
    Multumesc pentru minutele astea in care-am cazut in nostalgie.
    🙂

  3. Buna Dragos,

    Crezi ca ai putea face si un filmulet aerian cu biciclisti pentru reclama pe website? Ce pret crezi ca ar avea? Multumesc, Andreea Dan

  4. Am fost recent plecata cu prietenul meu si am facut traseul Pestera-Magura si inapoi pe jos. A fost superb! Este un drum pe care l-as mai face odata, foarte frumos, exact ca in filmuletul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *