Fotografii ale evenimentelor sportive din 2011

HC Odorhei - Titlul de vicecampioană

Spre deosebire de anul 2010, anul 2011 a fost unul plin de evenimente sportive care au atras atenția presei la nivel național. Probabil cel mai surprinzător eveniment a fost meciul din finala Campionatului Național de Handbal care a adus echipa HC Odorhei pe locul al II-lea, luând titlul de vicecampioan. A ratat primul loc la o diferență foarte mică datorată unor greșeli de la începutul etapei returului. Chiar și așa, evoluția echipei a fost excelentă!

HC Odorhei - Titlul de vicecampioană

Un alt eveniment extrem la propriu a fost Raliul Mureșului, desfășurat în luna mai a acestui an. Deși era aproape de începutul verii și toți piloții erau pregătiți de o vreme căldurasă, așa cum fusese încă de la începutul etapei, am avut parte cu toții de o mare surpriză. A început să ningă, și a nins tare!!! Atât de tare încât în 15 minute s-au produs 4 accidente, din care unul cu mașina poliției parcată în afara drumului. Neavând cauciucuri corespunzătoare, foarte puțini dintre concurenți au terminat etapa. A, și eu eram la eveniment îmbrăcat în haine de vară, tricou și pantaloni foarte subțiri.

Raliul Mureșului - Accident

Următorul eveniment, Turul Ciclist al Ținutului Secuiesc, a fost de asemenea unul care încă de la început s-a dovedit a fi extrem de intens. Primii kilometri ai primei etape au dus la accidentarea a doi cicliști. Alte accidente s-au produs pe parcursul celorlalte etape, fără a fi însă niciun concurent grav rănit. În cadrul acestui eveniment am reușit să surprind și unele dintre cele mai bune cadre ale mele. Cel de jos este unul cu care mă mândresc foarte mult!

Turul ciclist al Ținutului Secuiesc

Ultimul eveniment care a reprezentat enorm de mult pentru mine a fost Campionatul Național de Off-Road, etapa Trofeul Harghitei. Asemenea evenimentelor menționate mai sus, nici acesta nu s-a desfășurat fără întâmplări neplăcute. Una dintre acestea a fost accidentarea unei mașini în timp ce copilotul se ținea în exterior pentru a-l ajuta pe pilot. Din fericire nu s-au rănit. O fotografie a momentului răsturnării mașinii și a copilotului sărind din ea puteți vedea mai jos.

Harghita Off-road Trophy - Accident

5 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *