Fotografii de la încă o ediție reușită, Webstock 2013

Țin minte că în 2009-2010 mă uitam pe webstock.ro și urmăream transmisiunile live de pe durata întregii zile și mă întrebam oare când voi va veni vremea în care să ajung să fiu și eu în sală și să iau parte la fiecare dintre ele, să întâlnesc oamenii care aveau să vorbească și să simt spiritul evenimentului direct de acolo.

Anul trecut am reușit să ajung doar la gala de premiere, așa că anul acesta a fost primul în care am avut parte de experiența completă pe care o oferă Webstock. Este, în primul rând, o experiență despre oameni. Cred că asta e partea cea mai minunată.

Să reușești să strângi într-un singur loc sute de oameni din același mediu – mediu care, de altfel, nu e unul uriaș la noi în țară – înseamnă enorm de mult. Un astfel de eveniment e ocazia perfectă de a întâlni oameni pe care îi apreciezi, pe care îi respecți și pe care, poate, nu ajungi să îi cunoști prin alte căi.

Ziua de ieri a fost una plină de reîntâlniri frumoase, de amintiri plăcute și de cuvinte ale speakerilor menite să ajungă undeva, acolo, în așa fel încât să schimbe ceva. Și să schimbe în bine. A fost o ediție extrem de reușită! Felicitări Manafu și echipa Evensys pentru tot! 🙂

V-am lăsat cu o parte din fotografiile de ieri. Am fugit în Piatra-Craiului!

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *