Fotografii de produs: Router Wi-Fi Clicknet

Din momentul în care am renunțat la un calculator desktop în favoarea unui laptop am simțit tot mai mult nevoia unui router wireless în casă. Aveam deja abonamentul reînnoit la Clicknet, deci n-aveam nicio șansă să îl fac din nou pentru a lua în același timp și router-ul. După câteva luni în care am pus ideea pe plan secund, am revenit la ea, de data aceasta încercând cu un router de o calitate proastă care n-a fost însă compatibil cu internetul Clicknet.

Mi-am dat seama în acel moment de importanța unui router original, dedicat internet provider-ului, și am ales astfel router-ul Hawei, branduit Clicknet. Inițial nu credeam că va fi atât de ușor de instalat, însă m-am înșelat în primele 5 minute. Toată instalarea, cu tot cu setarea router-ului din laptop, a durat cam… 10 minute, fără să am vreo problemă ulterioară de compatibilitate etc.

Aici a ieșit în evidență lucrul de care vă ziceam mai devreme. Calitatea a făcut diferența! Router-ul Wi-Fi Clicknet permite conectarea unui stick USB/ unei imprimante și distribuirea întregului conținut în rețea, permite conectarea unui telefon fix și permite conectarea televiziunii de înaltă definiție. Practic face tot ce are nevoie un utilizator al acestor trei sercivii, internet, televiziune și voce. Puteți vedea mai jos fotografiile de produs ale acestui router. Mulțumesc Clicknet!

Router Wi-Fi Clicknet

6 comments
  1. pana acum am avut rds si am renuntat la el.teoretic trebuia sa mearga bine dar are doar cu 1 mb mai multa viteza decat un wifi mobil vodafone.am renuntat si acum semnez cu romtelecom.sa vad la ei cum merge.la rds e problema la ore de seara la sfarsit de saptamana cand toata populatia rupe netul.

    1. Ar trebui să poți, dar dacă faci abonament nou eu aș recomanda totuși să iei modemul original. Nu știu despre Siemens, verifică pe forumul Softpedia și întreabă dacă se poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *