Fotografii Romanian Music Awards 2011

Așa cum ați putut citi ieri pe blog, anul acesta am fost unul dintre fotografii oficiali ai evenimentului Romanian Music Awards, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale autohtone. Ce a însemnat Romanian Music Awards în acest an? Evenimentul a adunat peste 20 de artiști pe aceeași scenă, a reușit să strângă în Piața Sfatului din Brașov un număr impresionant de oameni și a reușit să premieze cele mai bune voci și melodii din perioada 2010-2011.

Evenimentul a durat mai bine de 8 ore, perioadă în care Music Channel a transmis live tot spectacolul. Acesta va fi retransmis în acest weekend alături de cele mai importante momente ale serii. Din păcate n-am avut nici eu, nici restul fotografilor un loc foarte bun de fotografiat, însă am reușit să ne adaptăm la condițiile de moment. Anul viitor ar fi perfect dacă s-ar amenaja un loc suspendat, paralel cu scena, pentru fotografi.

Lăsând acest lucru la o parte întreg spectacolul a fost reușit. Au fost momente în care te întrebai dacă era real ce vedeai pe scenă. Unul dintre aceste momente a fost show-ul Andreei Bănică, un show superb cu lasere și roboți, un show care te transpune rapid în viitor! Mi-a plăcut foarte mult și momentul găștii Okapi. Guess Who, Grasu XXL, Spike, Agresiv, Griffo, Maximilian, au făcut cu toții un show foarte frumos și, deși au intrat spre final, au reușit să incendieze rapid publicul.

Iată care au fost premiile oferite anul acesta la Romanian Music Awards.

BEST DJ – Dj Andi

BEST WEBSITE – www.inna.ro

BEST DANCE – Play & Win (Ya BB)

BEST ROCK – Vunk

BEST SONG – Alexandra Stan (Mr Saxobeat)

BEST FEMALE – Inna

BEST HIP HOP – Guess Who (Manifest)

BEST VIDEO – Andreea Banica (Sexy)

BEST ALBUM – Puya (Romanisme II)

BEST MALE – Smiley

BEST NEW ACT – ROA

BEST POP – Smiley

BEST GROUP – DJ Project

BEST LIVE – Voltaj

BEST PRODUCERS – Play & Win

OK AWARD – Inna

CEA MAI DIFUZATA PIESA (Media Forest) – Smiley (Love Is For Free)

BORDER BREAKER – Alexandra Stan

RADIO 21 AWARD – Smiley

BEST SHOW – Syos ft Andreea Banica

FASHION ICON – Corina

BEST PERFORMANCE – Mandinga

PREMIUL FHM PENTRU CEL MAI SEXY VIDEOCLIP – Andreea Balan (Sexy)

3 comments
  1. PREMIUL FHM PENTRU CEL MAI SEXY VIDEOCLIP, a fost castigat de Andreea Balan, dar nu ar fii fost o problema sa-l castige cealalta Andreea 😀

  2. A fost foarte misto la RMA, de mentionat ar mai fi ca show-ul Andreei Banica a fost incorporat in cel de la Syos (dj-ul, robotii, laserele) si a fost de departe cel mai bun de acolo !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *