Fotoreportaj : Duminica in familie

Duminica în familie , o emisiune de familie şi pentru familie , o emisiune în care atmosfera dominicală se combină cu dorul de ceva nou , ceva ce îşi are începuturile in sufletele fiecăruia . Frumoasa emisiune şi-a avut sfârşitul astăzi fiind însoţită de o atmosferă plină de emoţii atât din partea publicului cât şi din partea echipei gazdă . Mihaela Rădulescu , prezentatoarea emisiunii şi persoana cu cele mai mari emoţii datorate reîntoarcerii în locurile de început .

Lacrimile vărsate în finele emisiunii au fost cu siguranţă din adâncul sufletului , trezind în Mihaela sentimente de nostalgie şi un oarecare regret , sentimente ce vor rămâne în sufletul acesteia toată viaţa . Această ultimă emisiune a avut loc la “Curtea domnească” in frumosul oraş Piatra-Neamţ , oraş ce îşi sărbătoreşte zilele în această perioada . Eventimentele organizate cu ocazia zilei oraşului au reuşit să strângă cât mai mulţi oameni , succesul fiind garantat .(click pentru vizionare completă)
DIF1

DIF3
DIF4
DIF5
DIF6

7 comments
  1. In ciuda faptului ca o intgeleg pe Mihaela acest joc este si unul cu caracter monden creeind o tema controversata media care v-a fi precedata de o revenire.Mihaela a vrut o pauza dar dupa parerea mea putea sa o faca si in alt mod fara atata ”zgomot” ,fapt care releva faptul ca a vrut si putina atentie sporita.

    P.S.: Aceest comentariu nu are un rol critic ci este doar o parere asa ca nu vreau sa aud faze gen ca as fi rautacios!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *