Frumuseţe, senzualitate…

În urmă cu câteva ore am terminat o nouă şi primă şedinţă foto cu Adelina. Încă de la început rezultatele s-au anunţat a fi foarte bune şi astfel şedinţa foto s-a derulat într-un mod foarte plăcut.

Am reuşit să creez un anumit concept în cadrul întregii şedinţe, ideea unei fete rebele ce în acelaşi timp e foarte senzuală şi inocentă, idee ce se va regăsi astfel în toate fotografiile.

Vă invit să vedeţi primele rezultate ale şedinţei foto cu Adelina şi să îmi spuneţi părerea voastră despre fotografii.

Care variante vă plac mai mult? Cele color sau cele alb-negru?


25 comments
 1. De ce alb-negru?
  Apropos, cred că ar fi foarte util un modul care să înștiințeze comentatorii când au fost postate comentarii noi 😉

  1. Mi-au placut mai mult alb-negru, voi face insa si o varianta color pe care o voi pune aici.

   Voi adauga astazi si pluginul de care zici. 🙂

   1. Ca să fiu cârcotaș până la capăt: de ce shutter reloaded? La urmă, când vreau să închid imaginea, ca să revin la articol, trebuie să țintesc exact butonul ăla mic…
    În plus, la vizualizarea direct din prima pagină, după ce am închis imaginea mă duce în partea de sus a paginii, chiar dacă urmăream un articol de mai jos.
    Eu folosesc Shadowbox pe blogul meu. Am avut și Lightbox și mai sunt o grămadă… 😉

 2. Foarte dragute fotografiile, insa am si eu o intrebare… de ce tocmai senzualitate? Intreb asta pentru ca nu pare foarte mare (ca si varsta), mai mult o copila… Personal fotografiile ma duc cu gandul la o inocenta proaspata, frumoasa, ce inca asteapta sa fie descoperita si mai putin la senzualitate.
  Oricum, bine realizare chiar si asa. Bravos… 🙂

 3. Alb/Negru de departe imi place mai mult.

  @Andreea C. Normal ca senzualitate, domnisoare a apropiata ca varsta de Dragos, nici mie nu poate sa imi para senzual dar este doar un titlu pana la urma, fotografiile sunt foarte reusite, iar modelul a respectat o viziune, si i-a iesit, felicitari amandurora.

 4. Da-mi voie sa-ti critic modelul si pe tine alaturi: fotografia no 1 e reusita, privirea ei spune ceva, are ceva misterior, este ok; fotografiile 2 si 6 denota priviri de copila de scoala si nu asta ai urmarit, cautati subiecte comune de discutie sau reflectie ca sa intre in spirit; atitudinile din fotografiile 3, 4 si 5 mi se par neinspirate. Iar pantalonii cu talia joasa nu o recomanda, mai ales in ipostaze in care e fotografiata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *