Futsal : ACS Odorhei – City US Tg. Mureş (5-6)

În cadrul campionatului naţional de fotbal de sală, echipa ACS Odorhei întânleşte într-un meci foarte intens echipa mureşeană City US Târgu Mures, tensiunea fiind prezentă pe toată durata acestuia. Prima repriză a meciului s-a desfăşurat într-un calm specific meciurilor de futsal, conducând pe toată durata acesteia echipa mureşeană, terminând cu un scor de 1-0, favorabil acestora.

Cea de a doua repriză însă a fost cea decisivă pentru ambele echipe, tensiunea creeată fiind una foarte mare, paza fiind deseori chemată pentru calmarea suporterilor dar şi a jucătorilor agresivi. În primele două minute datorită unui fault minor un mic scandal s-a iscat între doi jucători din ambele echipe, sfârşit cu o sancţionare a celui din echipa City US Tg. Mureş.

În urma acestei ieşiri către finalul reprizei un alt scandal este iscat, intervenind atât antrenorii cât şi unul dintre membrii din staff-ul echipei odorheiene, starea de conflict menţinându-se până în ultimele secunde.

Datorită scorului egal, 4-4, la sfârşitul meciului, s-au adăugat încă două reprize de 5 minute de prelungiri, acestea terminându-se cu scorul de 5-6 pentru echipa mureşeană, ultimul gol al odorheienilor fiind marcat în ultima secundă a reprizei.

…articolul şi pe SportLocal.ro


2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *