Futsal : ACS Odorhei – CS Chiajna (5-5)

În cadrul ultimei etape a campionatului naţional de futsal, echipa odorheiană ACS Odorhei întâlneşte într-un meci foarte tensionat echipa CS Chiajna, ambele luptând pentru punctele ce le vor asigura o poziţie înaltă în clasament la finalul întregii competiţii.

Prima repriză a fost extrem de benefică pentru ACS Odorhei, aceştia marcând trei goluri foarte frumoase ce le-au asigurat un avans semnificativ în faţa oaspeţilor. Aceştia în cadrul primei jumătăţi au reuşit să marcheze un singur gol, recuperând însă în repriza ce urma.

Cea de a doua repriză însă a fost una foarte bună pentru CS Chiajna, reuşind a egala şi chiar întrece echipa gazdă pentru câteva minute. Meciul s-a terminat la egalitate, echipa odorheiană sfârşind pe locul 4 în campionatul naţional, iar CS Chiajna pe locul 2, la o distanţă foarte mică de City US Târgu Mureş.
get viagra class=”aligncenter size-full wp-image-3554″ title=”acs-odorhei-cs-chiajna-5-7″ src=”http://www.dragosasaftei.ro/wp-content/uploads/2010/03/acs-odorhei-cs-chiajna-5-7.jpg” alt=”” width=”384″ height=”237″ />

4 comments
  1. Eu am niste retineri in a folosi blitzul intr-o sala de sport pentru a nu deranja sportivii. e drept lumina e foarte slaba intr-o sala de sport. Pe tine te-a “apostrofat” cineva ca ai folosit blitul?

    1. Fotografiile astea au fost făcute de mult, atunci foloseam blițul. Dar în ultima perioadă nu-l mai folosesc, e mai bine. Nu, nu mă apostrofa nimeni. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *