Futsal : ACS Odorhei – CS United Galaţi (6-4)

În cadrul noii etape a meciurilor din “play-off league“, echipa ACS Odorhei întâlneşte echipa CS United Galaţi într-un meci foarte frumos, echipa gazdă câştigând 3 puncte de pe urma acestuia. Prima repriză nu a fost deloc tensionată, calmul jucătorilor simţindu-se şi în rândul suporterilor, neexistând niciun fel de incident.

În această primă repriză au fost marcate două goluri, câte unul din partea fiecărei echipe, neexistând foarte multe şuturi către poartă. Opus primei reprize, cea de a doua a fost foarte agitată din punct de vedere al jocului, marcându-se 8 goluri. Echipa CS United Galaţi a fost la conducere pentru o perioadă destul de lungă, pierzând însă în minutul al 6lea datorită celor 2 goluri marcate de acelaşi jucător al echipei gazde.

Scorul final al meciului a fost de 6- 4 pentru echipa gazdă, aceasta câştigând 3 puncte în cadrul play-off-ului din liga I, scorul total al celor două meciuri disputate (tur- retur) fiind de 14- 10 pentru echipa medicine without prescriptions gălăţeană.

..articolul şi pe SportLocal.ro

4 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *