Futsal : ACS Odorheiu Secuiesc – Targu Mures

Continuând seria de evenimente importante, oraşul Odorheiu-Secuiesc a fost iar gazda unui meci de fotbal de sală din cadrul campionatului naţional, etapa 1, liga 1, între echipa locală şi City’us Târgu Mureş . Galeria echipei gazdă a fost una excepţională, atât la nivel de suporteri cât şi cel de adevăraţi susţinători ai jucătorilor în momente buy clomid online nu prea bune.

În prima repriză meciul a fost unul destul de calm fără prea multe şuturi spre poartă nefiind dat niciun gol. De-a lungul celor 20 de minute s-au dat două cartonaşe galbene, câte unul pentru fiecare echipă.

A doua repriză, şi cea mai importantă, a debutat cu două goluri pentru echipa mureşeană în mai puţin de 30 de secunde ( primul gol a fost dat în secunda 48 iar cel de-al doilea în minutul 1 secunda 11, ambele fiind date de Raymond ). Elanul dat de aceste goluri mureşenilor s-a transpus ulterior în alte două goluri la mai puţin de un minut distanţă ( minutul 16 secunda 30 şi minutul 17 secunda 7, ambele fiind date de Miguel ).

Reuşind să câştige detaşat echipa din Târgu Mureş a terminat meciul primind trei puncte în campionat, trecând de etapele preliminarii.

Meciul a fost transmis în direct de canalul Sport 1 la ora 20:00.

11 comments
  1. Cip Deva rullz ? :))
    Joaca bine Odorheiul, stima si respect. Ma duc la toate meciurile lui CIP Deva si am avut ocazia sa ii vad si pe cei de la Odorhei evoluand … poate anul acesta. Ai citit ca Simeria a luat bataie urat de tot de la Galati ? Am fost la meci: praf ! Portarul de la Galati in forma maxima
    .-= Florin a postat pe blog ..Cine eşti tu cititorule ? =-.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *