Gala românească X-Factor în fotografii

Fotografii gala X-Factor

De foarte mult timp îmi doream să fotografiez pe un platou TV, în timpul unei emisiuni live. De ce? Spre deosebire de concerte sau alte evenimente, aici condițiile din punct de vedere al iluminării sunt perfecte. De ce? Pentru că acele camere care filmează au nevoie de aceste condiții perfecte ca să ofere o imagine cât mai bună telespectactorilor. Dacă în fotografie sunt acceptate fotografiile cu zgomot de imagine, spre exemplu, pe partea de TV e altfel. Nu știu câți telespectatori s-ar declara mulțumiți dacă ar vedea purici pe imaginea televizorului lor, ținând cont perioada în care trăim.

Aseară mi-am îndeplinit această dorință. De fapt mi-a fost îndeplinită de Orange și X-Factormotiv pentru care le mulțumesc. Seara celei de-a IV-a gale a fost una 100% românească, o seară în care melodiile bune românești și-au primit, din nou, recunoașterea de care aveau nevoie. Am fost plăcut surprins să ascult melodii vechi de mai bine de 10 ani, să o aud pe Margareta Pâslaru și să o ascult, la câteva luni de la terminarea liceului, pe Stela Enache cântând melodia „Ani de liceu”. A fost așa, un moment aparte.

M-am bucurat să-i revăd iar pe cei de la Class (mi-am amintit cu drag de primele lor melodii de când eram eu mic, mic). Ca invitați speciali au fost și Paraziții, care au avut parte de o primire tare încântătoare pe versurile melodiilor „Arde” și „Toate-s la fel”. : -)

Revenind la concurenți și la melodiile românești pe care le-au cântat, m-am bucurat să aud interpretări diferite ale unor versuri pe care le știam deja a fi cântate într-un anumit mod. Ioan Man, spre exemplu, a avut parte de un moment tare emoționant, cântând melodia „Ochii tăi”. A fost așa, un moment… greu, pentru fiecare persoană care îl privea și bănuiesc că și pentru el. Dar a avut parte de o interpretare superbă!

Mi-a mai plăcut mult „Focul” cântată de Natalia Selejan – alături de o regie aparte, Natalia a avut un recital foarte curat . De asemenea, Iulia Manolache a oferit o interpretare foarte clară a piesei „Dragostea rămâne” cântată de Andra, o piesă destul de grea, de altfel, și care impunea din start anumite standarde. Vă invit să vedeți câteva dintre cele mai bune fotografii pe care le-am realizat.

Am fotografiat aseară cu Nikon D600 alături de obiectivele 24-85 f/3.5-4.5 VR și 85 1.8D. Vreau să vă spun că ambele au făcut o pereche excelentă cu D600-le. Deși nu mă așteptam, mi-a plăcut enorm de mult și obiectivul care s-a prezentat a fi drept de kit pentru body-ul de care vă povestesc. 24-85 e un obiectiv all-around excelent în astfel de situații. Oferă o calitate bună a imaginii chiar și în condiții în care lumina, bătând direct, putea să ofere diferite reflexii, artefacte și așa mai departe. : -) Mulțumesc frumos Nikoniștilor pentru kit-ul cu D600 și 24-85 oferit pentru testare!

Toate fotografiile le puteți vedea pe pagina de Facebook!

Fotografii gala X-Factor

Fotografii gala X-Factor

Fotografii gala X-Factor

Fotografii gala X-Factor

Fotografii gala X-Factor

Fotografii gala X-Factor

Fotografii gala X-Factor

Fotografii gala X-Factor

Fotografii gala X-Factor

Fotografii gala X-Factor

Fotografii gala X-Factor

Fotografii gala X-Factor

2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *