Greenfield, pasul către sănătate

În ultimii ani, fiecare dintre noi, simţim din ce în ce mai mult nevoia de a evada din jungla urbană şi de a pleca într-un loc în care natura încă mai are un cuvânt de spus, într-un loc în care să scăpăm de tot ceea ce înseamnă urbanitatea clasică.

De cele mai multe ori ajungem la această concluzie din cauza aglomeraţiei excesive din marile oraşe (mai ales Bucureşti) sau din cauza condiţiilor relativ aspre la care suntem supuşi (praf, noxe, zgomot puternic etc.).

Asfel, datorită acestor lucruri, tot mai mulţi oameni se reorientează fie către ruralitate, fie către zone nou construite în care natura este pe primul plan. O astfel de zonă este Greenfield Residence din Bucureşti.

În cadrul vizitei mele în Bucureşti am avut ocazia să ajung şi în această zonă. La început am fost sceptic, am crezut că diferenţa faţă de centrul Bucureştiului nu va fi foarte mare. După câteva ore petrecute în Greenfield m-am contrazis singur.

Greenfield este locul care poate reînvia speranţa în tine. Aici se regăseşte un alt oraş. un oraş însă în care natura este respectată, dar totuşi, tehnologia se regăseşte până la cel mai mic fir de iarbă. Deşi e greu de crezut, aceste două componente ale vieţii pe Terra sunt foarte bine îmbinate.

În Greenfield este chiar şi o Şcoală Generală, un magazin, un restaurant, un cabinet medical, o sală de fitness, teren de tenis. Practic în Greenfield poţi avea tot ce îţi doreşti. Veţi vedea în fotografiile de mai jos acest lucru. Pentru mine acest loc a fost o experienţă interesantă, o experienţă foarte plăcută.

Fotografiile, procesate într-un mod diferit, le puteţi găsi şi pe pagina de Facebook.

(more…)

7 comments
  1. Ar fi bine sa se regaseasca aceste locatii si in alte orase, nu doar Bucuresti.
    Greendfiled nu ofera sa zicem numai sanatate..ci si starea aceea de calm si relaxare, iar pozele tale exprima asta.
    Imi place prezentarea si de asenemea si fotografiile!

  2. In Arad cel putin exista genul asta de cartier. Dar tot asa, inghesuilala mult prea mare, asta nu e nici casa nici bloc, e un hibrid, incercam noi sa copiem de la americani, dar nu ne iese pentru ca avand spatiu mult mai mic pentru a maximiza profitul e o inghesuiala de nedescris. Mie nu imi place conceptul, in schimb misto fotografiile.

  3. pozele sunt ft frumoase, si cele de pe facebook la fel…chiar daca in unele poze cladirile au iesit putin deformate e interesant cum ai fotografiat:D:) …si scz ca in ultimele zile nu am mai comentat dar nu am avut timp:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *