Cornel Ilie te așteaptă pe 24 noiembrie la Marea Întâlnire

Totul a început acum o lună când traficul din București a fost ca o stea norocoasă pentru Cornel Ilie„Un mic accident s-a transformat în ceva cu totul special”, spunea pe Facebook. Aici a văzut-o pentru prima dată pe Ea pentru câteva clipe. Apoi și-a dorit să o cunoască, doar că nu o mai găsise. Și aici a început povestea căutării Ei în care Cornel a avut alături mai mulți amici dispuși să îl ajute în tot acest demers. #focusonher, ne-am zis! 🙂

Dorindu-și să o găsească pe Ea cât mai repede, Cornel s-a filmat cântând piesa „La nebunie. Și ca mesajul să circule și mai repede o gașcă de câțiva amici au repetat isprava făcând clipuri de lip sync pe versurile aceleiași piese. M-am numărat și eu printre ei și m-am bucurat mult să pot da mesajul lui Cornel mai departe. Dar înainte să continuăm, haideți să vedem cum a ieșit filmulețul.

Iar rezultatele n-au încetat să apară.

Haide pe 24 noiembrie în Piața George Enescu la Marea Întâlnire

Luni, pe 24 noiembrie, de la ora 20:00, în Piața George Enescu din București, Cornel Ilie ne invită să cântăm la nebunie, la nebunie de fericire pentru că a găsit-o. Mai multe detalii despre eveniment poți găsi pe Facebook, unde poți să-ți și confirmi prezența.

O să fie o seară cu mult cântec, o seară cu atmosfera concertelor trupei Vunk, o seară-n care vom vedea finalul fericit al poveștii de mai sus. Și începutul altei povești.

Ne vedem la concertul Vunk și Marea Întâlnire? Atmosfera din Orașul Minunilor va fi și ea prezentă. 🙂

concert-vunk-orasul-minunilor-low-res-565 concert-vunk-orasul-minunilor-low-res-383 concert-vunk-orasul-minunilor-low-res-425 concert-vunk-orasul-minunilor-low-res-355 concert-vunk-orasul-minunilor-low-res-344 concert-vunk-orasul-minunilor-low-res-338

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *