Handbal: HC Odorhei – CSM Ploiești (27-27)

Cea de a noua etapă din campionatul național de handbal a adus echipele HC Odorhei și CSM Ploiești față în față într-un meci destul de puternic. Deși abia anul acesta a promovat în liga întâi, echipa CSM Ploiești și-a dovedit ambiția și puterea obținând un rezultat destul de bun, un egal în fața vicecampioanei.

Ambele echipe au fost la un nivel destul de ridicat, motiv pentru care scorul s-a apropiat extrem de mult spre finalul meciului. Prima repriză a fost dominată în totalitate de echipa odorheiană, reușind să aibă la un moment dat o diferență de peste 5 puncte.

Din păcate situația s-a schimbat radical după pauză, echipa adversă revenind în mult mai multă forță. Scorul final al meciului a fost de 27-27, ambele echipe câștigând un punct în cadrul clasamentului ligii naționale.

HC Odorhei - CSM Ploiești

(more…)

5 comments
  1. Salut. Imi poti spune ce setari ai folosit pentru “sedinta asta foto”?? Ma refer la diafragma, timp de expunere si ISO… si apropo, banuiesc ca ai folosit un trepied, nu??

    1. Trepied? Nu prea merge la handbal. Am tras cu 50 1.8, la f/2.8, ISO 3200, 1/640s pe Nikon D7000. 🙂

        1. Pentru că n-ai mobilitate prea mare și timpul de expunere e suficient de scurt + că 50 1.8 pe D7000 nu e atât de greu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *