Handbal: HC Odorhei – Știința Bacău (39-33)

Și cea de a 6-a etapă a campionatului național de handbal, liga I, a sosit cu o victorie pentru echipa HC Odorhei, aceasta câștigând meciul împotriva celor de la Știința Dedeman Bacău. A fost cu siguranță unul dintre cele mai intense meciuri ale acesui sezon, și primul meci în care este prezentă și galeria echipei adverse, lucru plăcut sau mai puțin plăcut în unele cazuri.

Apropo de galerii, mi se pare destul de urât ca toată susținerea ta ca suporter să se rezume la o simplă suflare într-o vuvuzea. Cam așa a fost galeria echipei băcăoane, reușind la un moment dat să acopere întregul public și galeria echipei gazdă care scanda urale plăcute și cu mesaj bine definit, doar prin simplele vuvuzele al căror sunet devenise deja insuportabil. Asta e, trecem peste acest lucru și peste faptul că la final, în momentul în care s-a cântat imnul echipei HC Odorhei, în limba maghiară, galeria băcăoană scanda ”ROMÂNIA!”.

În ansamblu am avut parte de un meci frumos, însă cu multe accidentări din păcate. Pe tot parcursul meciului scorul a fost foarte, foarte strâns, reușind să se distanțeze abia spre sfârșitul celei de-a doua reprize. Meciul s-a terminat cu scorul de 39 la 33 pentru echipa HC Odorhei aflată momentan pe locul al III-lea al clasamentului general.

HC Odorhei - Știința Bacău

5 comments
  1. Avand in vedere ca este o competitie din Romania de ce se intoneaza imnul HC Odorhei in maghiara? Adica eu n-am vazut nici macar la Chelsea cand nu era nici un englez in jucatorii de teren sa se cante in alta limba. Mi se pare o chestie lipsita de sens.

    1. Ai mare dreptate aici. Nu e vorba neapărat de faptul că strigau România când se cânta în maghiară, e vorba de faptul că în timp ce echipa câștigătoare își cânta imnul ei aclamau destul de tare și devenise deranjant. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *