Handball : HC Odorhei – UCM Reşiţa (33-30)

În penultima serie a meciurilor din cadrul campionatului naţional de handball, echipa HC Odorhei buy cheap propecia întâlneşte într-un meci cu adevărat frumos echipa UCM Reşiţa, a doua clasată în ligă, tensiunea fiind prezentă pe toată durata acestuia. În cadrul echipei odorheiene au fost realizate câteva schimbări la nivelul jucătorilor care s-au dovedit a fi extrem de semnificative, mărind cu mult eficacitatea întregii formaţii.

În prima repriză s-a creeat un joc extrem de intens, scorul menţinâdnu-se egal pe aproape toată durata acesteia. Datorită acestui lucru tensiunea la nivelul jucătorilor a fost prezentă tot timpul, existând chiar şi câteva mici revolte ale galeriei datorită deciziilor “incorecte” luate de către arbitrii.

Cea de a doua repriză a fost cea care a stabilit scorul final prin intermediul intensităţii jocului, fiecare echipă încercând a marca mai multe goluri, jucătorii fiind presaţi de finalizarea campionaului naţional, fiind necesare cât mai multe puncte. În această repriză faulturile au fost destul de dese, jucătorii accidentându-se destul de uşor din cauza rapidităţii cu care a decurs întreg meciul.

Scorul final de la prima repriză a fost de 16- 15 pentru echipa gazdă, iar la cea de a doua 33- 30 pentru aceeaşi echipă, stabilindu-se astfel şi poziţia finală a HC Odorhei în cadrul ligii naţionale.

2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *