Handball : Odorheiu-Secuiesc – Steaua MFA (26-25)

Astăzi, 12.09.2009, s-a disputat meciul de handball dintre Steaua MFA şi echipa-gazdă, Odorheiul Secuiesc, meci din Campionatul Naţional de Handball, liga I. Meciul s-a desfăşurat în sala sportivă a echipei gazdă, acesta fiind complet ocupat de ambele galerii. Susţiătorii stelei au fost prezenţi într-un număr destul de mare realizând o companie plăcută pentru jucători.

Pe durata primei reprize meciul a fost condus de echipa odorheiană, cu o diferenţă de minim 3 puncte în permanenţă. Situaţia s-a schimbat în a doua reprizâ, când până în ultimele minute, echipa stelei a dat dovadă de o reală extenuare reuşind să piardă golurile şi avansul adunate până atunci.

Portarul odorheian a reuşit să apere două aruncări de la şapte metri şi un ultim atac din finele meciului, fiind jucătorul ce a reuşit să aducă echipa la victorie.

Meciul a fost transmis în direct de DigiTV de la pharmacy supplies ora 18:00, acesta terminându-se cu scorul de 26 la 25 pentru Szekelyudvarhely K.C. –  echipa Odorheiului Secuiesc.

4 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *