Harghita off-road Trophy 2011 – Ziua 4

Harghita off-road Trophy 2011Tocmai s-a terminat și ultima zi din sezonul 2011 al concursului național Harghita off-road Trophy, o competiție destinată tuturor celor ce practică acest sport, ridicând însă standardele la un alt nivel, unul cu totul și cu totul mai ridicat.

Atât traseul de ieri, cât și cel de azi a fost relativ greu pentru fiecare participant, nefiind foarte mulți care l-au terminat. Astăzi a existat chiar și o accidentare care nu s-a soldat, din fericire, cu rănirea piloților, ci doar cu mici pagube materiale. Mașina de off-road s-a răsturnat la coborârea unei pante cu o înclinație destul de mare.

Asemeni fotografiilor de ieri, și cele de azi au fost realizate cu obiectivul Nikkor AF-S 28-300mm f/3.5-5.6, un obiectiv de care m-am îndrăgostit destul de rapid. Deși nu eram adeptul all-around-urilor, de când îl am pe acesta n-am mai pus alt obiectiv pe aparat. Mulțumesc Nikon România și SKIN Media!

10 comments
    1. Merci! Vei participa sau vei fi acolo? Poate reușim să facem o colaborare pt. eveniment. 🙂 Ah, acum văd, 10 iulie. Nu pot din păcate… 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *