HC Odorhei și locul al III-lea în Campionatul Național

HC Odorhei - Potaissa Turda

Ieri a avut loc unul dintre meciurile cele mai tensionate din cadrul acestui sezon. Având același număr de puncte ca și echipa CS Caraș-Severin, HC Odorhei trebuia să câștige meciul de ieri cu Potaissa Turda pentru a obține medalia de bronz. Primele 15 minute ale meciului au fost cu siguranță cele care ne-au adus tututor cele mai multe emoții.

Marca Odorheiul, marca și Turda. Și tot așa, punct cu punct, până în minutul 16 când odorheienii au luat meciul în mâini și au reușit să asigure diferența de la final de 9 puncte. Meciul s-a terminat cu 40 la 31 pentru HC Odorhei, reușind să câștige locul al III-lea în cadrul Campionatului Național de Handbal Masculin. Chiar dacă sezonul trecut echipa se clasa pe locul al II-lea, și rezultatul din acest an este unul extrem de bun.

Pe mine, ca fotograf oficial al echipei, mă face tare mândru. Sunt foarte fericit de cei 2 ani pe care i-am împlinit ca fotograf al echipei și au fost, cu siguranță, 2 ani în care am învățat enorm de multe lucruri. Hajra SZKC!!!

HC Odorhei - Potaissa Turda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *