Herăstrăul văzut prin obiectivul unui provincial

Mergând în București săptămâna aceasta (la evenimentul simpatic al lansării noii Silva) am reuşit să fac ceea ce îmi dorisem de tare mult timp, să vizitez Parcul Herăstrău. Din păcate nu am avut foarte mult timp la dispoziție, însă chiar și așa am reușit să petrec câteva minute în partea din zona apropiată Casei Presei.

Am reușit să surprind câteva cadre care mie îmi plac foarte mult. Sper să ajung cât mai curând să fotografiez și păsările din parc. Din ce am observat sunt destul de multe specii și, totodată, foarte acomodate cu oamenii care trec în zonă. Până atunci vă prezint aceste peisaje.

M-a întristat totuși că, la o primă vedere în zona în care am fost, parcul părea așa puțin abandonat, al nimănui. Erau câteva persoane care se plimbau sau făceau jogging, însă în rest, mi s-a părut că ar fi cam uitat de autorități. Nu credeți că ar putea atrage foarte mulți turiști dacă ar fi explorat mai bine?

Și aici nu mă refer la explorare prin construirea de clădiri sau cine știe ce lucruri în genul. Mă refer la simple bănci îngrijite (mai multe decât acum) sau un ponton mai simpatic. Mă gândesc că ar arăta muuult mai bine.

Herăstrăul văzut prin obietictivul unui provincial

2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *