Casa Lipton te așteaptă în vacanță: Petrecerea de lansare și fotografii de la filmarea reclamei

Acum două săptămâni, pe 4 iunie, porneam dis-de-dimineață, undeva pe la ora 5, spre Costinești. Spre Casa Lipton mai exact. Fotografiasem cu o seară înainte până pe la ora 2, motiv pentru care am spus că o să pun motorină când pornesc la drum, înainte să intru pe autostradă. Eu aveam în minte imaginea unei benzinării fix la intrarea pe autostradă, dar cred că mă gândeam fie la sensul invers, fie la autostrada București – Pitești.

Am trecut de o benzinărie cu gândul că urmează imediat alta. N-a fost așa, iar mașina-mi mai indica încă vreo 30 de kilometri pe care-i puteam face și pe GPS apărea următoarea benzinărie pe la kilometrul 49. Am mers destul de atent încât să fiu sigur că nu consum foarte mult, dar chiar și așa după vreo 10 minute mașina-mi arăta doar liniuțe. Liniuțe și atât. Îmi și imaginam cum o să stau pe autostradă și am să rog pe cineva să oprească să-mi dea motorină.

Am avut noroc și am ajuns cu bine în benzinărie. Probabil am să țin benzinăria aceea minte toată viața. Oricum, amuzant cât de mult poate să te bucure o intrare într-o benzinărie după o situație de asta.

Două ore mai târziu am ajuns la Casa Lipton unde urma să se filmeze noua reclamă cu Sore și Dorian în regia lui Iulian Moga. Eu am făcut pe parcursul zilei, cât au durat filmările, fotografiile de making of. Le veți vedea mai jos. Cert e că au fost multe momente amuzante. Chiar multe!

Țin minte că prima scenă filmată a fost cea în care Dorian o urmărea pe Sore și voia să-i fure sticla de Lipton din mână, în timp ce se arunca pe nisip. Fiecare dublă era amuzantă în felul ei. Ba cădea Dorian altfel, ba aveau alte expresii și tot așa. O să vedeți asta în reclamă, dar spre finalul articolului. Haideți să vedem întâi primele fotografii, de la prima secvență și câteva cadre cu marea, așa cum era în dimineața de 4 iulie. La un moment dat abia se mai distingea marea de cer. Sau cerul de mare.

making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-1 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-2 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-3 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-5 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-8 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-12 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-14 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-16 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-19 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-21 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-24 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-25 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-33 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-34 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-38 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-39

Apoi a urmat filmarea celorlalte secvențe. Locul în care s-a filmat această parte a reclamei, atât cea de sus, cât și cea care urmează, este Plaja Lipton, care se află imediat lângă Obeliscul din Costinești. O veți repera foarte ușor pe plajă. Plaja rămâne așa amenajată toată vara. Sunt șezlonguri, așa cum vedeți și în poze, este chiar și un beach bar care arată într-un mare fel. E un loc care te poate face ușor să te simți bine. Aici am filmat și următoarele secvențe ale reclamei.

making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-41 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-43 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-48 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-49 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-51 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-54 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-57 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-60 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-62 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-64 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-67 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-69 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-76 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-79 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-88 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-90 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-93 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-97 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-105

De aici am trecut la următoarele scene, care au fost filmate chiar în fața Casei Lipton. Ne-am distrat pe cinste. Imaginați-vă vreo 20 de tineri cu pistoale cu apă și tot felul de jucării de mare. Și muzică. Multă muzică. Și start la voie bună. Așa s-a văzut totul.

making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-114 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-122 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-123 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-125 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-130 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-136 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-142 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-145 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-153 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-161 making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-181

Filmările, așa cum ziceam la început, au durat o zi. Pe la 7 seara s-au terminat cu totul, iar apoi am pornit înapoi spre București. Vă arăt încă o fotografie, asemenea celei din pack shot, cadrele cu sticla Lipton, iar apoi vă invit să vedeți reclama. „Ia-ți vacanță cu Lipton!”, e mesajul spotului.

making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-201

Și acum să mergem cu aproape 10 zile mai târziu. Pe 13 iunie, mai exact. De ziua mea. Când a avut loc petrecerea de lansare a Casei Lipton și a întregii campanii. Este prima campanie locală a brandului. O campanie pentru tineri, cu tineri. Chiar dacă am îmbătrânit un an simultan cu petrecerea de lansare.

Din păcate eu n-am reușit să ajung la evenimentul de lansare. Sunt convins și știu că a fost o petrecere pe cinste. O să vedeți asta în fotografiile de mai jos care au fost făcute atunci. Dar înainte de fotografii vreau să vă arăt altceva. Un clip de 15 secunde care m-a făcut să fiu tare, tare bucuros. Uitați ce surpriză faină mi-au făcut amicii din Casa Lipton! Vă mulțumeeeeesc, AndreeaElenaIna, NarcisaCarmenIsabelaAlin, Raluca, Bogdan, Simona, Ana-Maria, Irina și tuturor care v-ați gândit la mine! M-ați făcut tare fericit!

Iar acum să trecem la fotografiile de care spuneam din momentul petrecerii de lansare a casei. 🙂 La petrecere a fost și barmanul Vali Luca. A făcut un show pe cinste! Așa se vede din fotografii.

IMG_1246 IMG_1294 IMG_1314 IMG_1329 IMG_1415 IMG_1526 IMG_1563 IMG_1569 IMG_1603 IMG_1654 IMG_1777

Ia-ți vacanță cu Lipton! Câștigă și tu #oVARApezi, ochelari de soare și vacanțe în Casa Lipton!

Puteți face asta extrem de simplu.

  • Înscrie codurile de pe etichetele sticlelor Lipton Ice Tea și poți câștiga o pereche de ochelari de soare pe oră și o vacanță de o săptămână în fiecare zi. Detalii găsești aici.
  • Urmărește pagina de Facebook Lipton Ice Tea și participă la concursurile care au loc constant acolo. Poți câștiga în fiecare săptămână un weekend prelungit la mare, adică de joi până duminică.

Variante sunt destule. Eu urmează să merg la mare la începutul lui august alături de câștigătorul concursului de pe blog de acum aproape o lună. Or să fie două-trei zile tare faine petrecute la Casa Lipton. Poate ne vedem acolo! 🙂

Cam asta a fost cu petrecerea de lansare! Urmează de acum o vară întreagă cu activări faine ale campaniei. Le veți vedea pe parcursul ei! Ne reveeeedeeem cu fotografii de la mare!

making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-174

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *