Iarna în București: Fotografii cu prima zăpadă din această iarnă

Bibilioteca Central Universitară Carol I

Mi-am făcut deja un obicei din a ieși în miez de noapte, pe parcursul primelor ninsori din iarnă, ca să fotografiez peisajul cât încă nu e atins de pluguri, de mașini, de forfota zilei. Sau de ploaia care topește rapid toată zăpada și o transformă în ceva care te-ar ține în casă toată ziua.

Așa a fost și azi, spre surprinderea mea. Era ora 2 când am început să străbat Bucureștiul dinspre centru spre nord. Ningea atât de tare încât n-aș fi crezut că se va opri prea curând. La 4 și jumătate, când am revenit acasă, ningea și mai tare. Mi-am zis că spre dimineață peisajul va arăta cu atât mai spectaculos. Două ore mai târziu, când m-am trezit din nou, ploaia punea deja stăpânire pe zăpadă.

Așadar, dacă vrei să vezi cât de frumoase au fost priveliștile de azi noapte, aruncă o privire peste seria de fotografii de mai jos.

19 comments
 1. De la 14 ani am traditia de a iesi la plimbare in prima ninsoare.
  E superba cand e neatinsa ca in basme.
  Foarte frumoase fotografiile.

  1. Am locuit pe Brezoianu si am mers la Liceul Gheprghe Lazar. Nu voi uita niciodata senzatia din diminetile cind pasii mei erau primii pasi pe aleile Cismigiului pe care il traversam in drum spre scoala! Paseam ca printr-o lume minunata din povesti.

 2. La ora când tu străbăteai orașul, eu admiram ninsoarea doar de la fereastră și chiar și de acolo era o feerie. Intr-adevăr diminaeața a fost o dezamăgire.
  Mulțumim pentru că ne-ai arătat ce noi nu am putut vedea . Încântătoare ! Felicitări !

 3. Superbe IMI lipseste mult orasul meu natal …vazindu l in pozele dumneavoastre mi a umplut inima de bucurie ❤️

 4. Superbe fotografii,
  Zapada in Bucuresti are un farmec specific iar noaptea acest farmec este si mai accentuat.
  Salutari din Tel Aviv !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *