Ilustrări ale unui destin

Destinul de cele mai multe ori este buy levitra onlines o fină reprezentare a norocului şi a tot ceea ce înseamnă viaţa, devenind astfel un unic drum de atingere a ţelului propus. Această ilustrare a norocului alăturată unui ţel stabilit încă de la începutul căii efemere evidenţiază caracterul întregii vieţi şi îl transpune într-o lume cu adevărat specială.

Universul nou în care a fost captat sufletul fiecărei persoane este unul etern ce reprezintă nu doar infinitatea ci şi puterea de a reveni după orice abis al vieţii.

Astfel, fiecare parte a sufletului ilustrează eternitatea fiinţei omeneşti şi faptul că acele clipe magice ale momentului primordial din cadrul vieţii nu sunt decât simple proiecţii ale unui nou drum, ale destinului ce a fost ataşat fiecărei creeaţii.

13 comments
  1. Pozele sunt chiar reusite, ti-am spus asta de cand am vazut-o pe prima 🙂 Si ochii…wow 🙂

    PS: Vad ca ai schimbat pluginul pentru vizualizarea fotografiilor. Pentru mine e foarte bine ca pot folosi chrome-ul asa 🙂

    1. La tine m-am si gandit prima oara cand am pus pluginul ca stiu ca ai mentionat ca nu poti folosi, de asemenea si alti vizitatori ai blogului.

      Va multumesc, ma bucur ca va plac !:)

  2. Eu folosesc Shadowbox, fata de asta are redimensionare inteligenta. Adică fotografia se extinde în funcție de dimensiunea monitorului. Încearcă-l și tu, nu știu cum merge pe Chrome. Bafta în continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *