În căutarea unui nou drum…

Dorind a evada din această viaţă cotidiană ce presupune multe sacrificii şi dezamăgiri, ajungi să cauţi orice cale prin care să realizezi acest lucru, transpunându-te încet într-o altă lume. Aici totul începe frumos, pare a fi o poveste fără sfârşit, însă cu timpul ajungi să-ţi dai seama ca este o simplă iluzie care se va sfârşi curând, şi odată cu ea toate visele tale.

Pentru a evita acest lucru încerci a reveni prin propriile forţe înapoi la banalul zinlic, însă deja nu mai există nicio cale de scăpare. Cauţi un nou drum, cauţi unica modalitate care-ţi poate ocroti atât speranţele dar şi pe tine, fără niciunsucces însă. Fiind epuizat, oricine încearcă să te ajute îl consideri unica salvare, dovedindu-se a fi doar o simplă viziune creeată chiar de tine pentru a-ţi găsi calea de eliberare.

Acest nou drum ce te poate salba îţi va fi arătat în momentul oportun, depinzând doar de tine şi de al tău destin, neputând a şti niciodată ce urmează a se întâmpla, trăind doar în prezent, şi nu în viitor.

generic viagra online alt=”” width=”273″ height=”384″ />

7 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *