În viaţă toţi suntem actori (1 an de la decesul lui Michael Jackson)

În viaţă toţi suntem actori.

Viaţa este precum scena unei piese de teatru. Sunt actori care intră pe scenă, sunt actori ce pleacă şi nu se mai întorc, însă în urma lor rămâne o întreagă sală plină de oameni ce suspină şi cred în miracole.

Această scenă a vieţii plină de obstacole imprevizibile şi de actori al căror rol este de neînlocuit, reprezintă destinul fiecărei persoane, începutul şi sfârşitul unei cariere de actor ce are a rămâne în memoria a foarte multor oameni.

În urmă cu un an regele muzicii pop, Michael Jackson, a părăsit această scenă. A lăsat în urmă milioane de oameni ale căror suflete au rămas îndurerate pe vecie.

În după-masa zilei de 25 iunie în urmă cu un an Michael Jackson a fost găsit într-o stare foarte gravă de medicul său personal care imediat a început resucitarea, fără niciun succes însă.

Regele muzicii pop, Michael Jackson s-a stins în urma unui stop cardiac strânind reacţiile a aproximativ două miliarde de persoane din întreaga lume ce au trăit şi s-au bucurat datorită melodiilor cântate de acesta.

Michael Jackson şi-a pus amprenta asupra foarte multor generaţii având fani în întreaga lume. Hituri precum “Heal the world”, “Thriller”, “Billie Jean”, “This is it” răsună şi acum în sufletele fanilor, fiind umbrite însă de decesul cântăreţului lor de suflet.

În continuare voi prezenta cuvintele altor persoane despre acest rege al muzicii pop, al cărui loc pe această scenă a vieţii este de neînlocuit…

Cristina Chipurici :

Artistul meu favorit…
Am toate albumele lui, iar showurile si videoclipurile sale mi se pareau cele mai tari – nu m-am plictisit niciodata de ele.
Prima amintire din viata mea este de la concertul sau din Romania (cand lesinau fanele din public).
Tin minte ca primavara trecuta faceam planuri impreuna cu artistii care-mi sunt prieteni sa mergem la Londra, la unul din showurile de pe O2 Arena (sunt foaaaaaarte multi artisti romani fani adevarati MJ: Alex Velea, Mihai Ristea – Montuga, Skizzo Skillz, Florin Grozea – Hi-Q sunt doar cativa dintre ei).
Era artistul favorit al tuturor artistilor straini pe care-i ascult si respect, a fost modelul lor…
Cred ca toti artistii au atatea de invatat de la el – era inovator (showuri, muzica, videoclipuri), profesionist, ambitios, canta si dansa impecabil…

Marius Matache :

Dincolo de muzica de o calitate greu de necontestat, dupa parerea mea, Michael Jackson a fost omul care a revolutionat ideea de showbiz. Prin showurile facute, prin videoclipurile sale, prin coregrafiile realizate, prin colaborarile cu muzicieni venind din alte laturi ale muzicii (Slash, Paul McCartney etc.). Imi doresc ca oamenii sa ramana in minte cu Michael artistul si sa lase deoparte excentricitatile pe care si el, ca si multi alti oameni de geniu, le-a avut.

(more…)

5 comments
  1. MJ a fost un simbol. I-am descoperit muzica imediat dupa Revolutie cand am avut ptr prima data MTV pe cablu. Am fost ft mare fan o vreme buna dar in ultimii ani am ascultat destul de putin melodiile lui.
    Mi-am perfectionat lb engleza datorita textelor sale.
    Cand a murit am fost sigura ca va “valora” mai mult mort decat viu…si vad ca asa se intampla.
    Ca si orice mare icoana (Elvis fiind un bun exemplu), geniul lui MJ va dainui peste ani si ani.
    We miss you, Michael!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *