În Zbor peste Transilvania peste munții acoperiți de zăpadă

Zbor peste Transilvania - Munții Piatra Craiului

După două luni în care vremea nu ne-a permis să decolăm, am reușit ieri să realizăm totuși cel de-al patrulea zbor. Am vrut să fotografiem peisajul montan de iarnă și am reușit, motiv pentru care am fost foarte, foarte fericit! Munții plini cu zăpadă arătau într-un mod superb și m-au impresionat enorm de mult.

Tot în zborul de ieri am trăit una dintre cele mai frumoase senzații din viața mea. În timp ce ne îndreptam spre Masivul Postăvaru, întorcând capul, am văzut ridicându-se din nori, Munții Piatra Craiului, care arătau într-un mod superb, așa cum puteți vedea și în fotografia de mai jos. Vă voi povesti zilele acestea, pe blogul proiectului Zbor peste Transilvania, mai multe detalii despre fotografia din avion și despre cum e fiecare zbor al nostru.

Până atunci vă invit să citiți jurnalul de zbor al lunii februarie!

Zbor peste Transilvania este un proiect inițiat de Dragoș Asaftei și kronfly.ro, cu sprijinul Petrom.
Zbor peste Transilvania - Munții Piatra Craiului

7 comments
  1. Jos palaria Dragos pentru ceea ce faci. Nu peste mult timp presimt ca iti vad fotografiile in promovarea internationala a Romaniei.

    “Explore The Carpathian Garden”. 😀

  2. este visul meu sa zbor cu avionul ceea ce nu am reusit pana acum:( insa mi-as dorii enorm sa zbor si sa admir un peisaj ca asta, extraordinar de frumos,te impresioneaza instant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.