Incendiu de pădure în Odorheiu-Secuiesc

Un fum imens s-a ridicat ieri deasupra orașului Odorheiu-Secuiesc din cauza unui incendiu de pădure de la marginea acestuia. Încă nu se știe ce a declanșat incendiu, însă cert este faptul că o suprafață relativ mare din această pădure a căzut ieri pradă flăcărilor.

Incendiu de pădure în Odorheiu-Secuiesc

În momentul în care am ajuns la incendiu, datorită intervenției extrem de rapide a pompierilor, flăcările erau reduse pe o porțiune foarte mică, însă vântul a făcut ca focul să se transforme într-unul de proporții (din nou, începutul fiind la fel de puternic) în doar câteva minute.

Momentan incendiul este stins în totalitate, însă suprafața este în continuare monitorizată de echipele de intervenție formate din pompieri, soldați militari și voluntari. Incendiul nu a provocat nicio victimă chiar dacă în momentul izbucnirii acesteia un pădurar, fără să aibă echipament de protecție, a intrat în pădure și pentru câteva clipe s-a rătăcit.

Toate fotografiile au fost realizate cu Nikon AF-S 24-70mm f/2.8, un obiectiv excelent în astfel de situații (fotoreportaj – fotografia documentară). Mulțumesc Nikon România și SKIN Media pentru posibilitatea de a testa acest minunat obiectiv de care m-am îndrăgostit încă de la început!

Incendiu de pădure în Odorheiu-Secuiesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *