Incendiu, foc al infernului

Muncind o întreagă viaţă pentru un acoperiş de-asupra capului bucuria din momentul realizării acestui lucru reprezintă sentimentul suprem şi o stare de vis din care nu doreşti să evadezi. Intervin însă de câteva ori momente dificile ce trebuiesc depăşite făcând anumite sacrificii ce-ţi vor distruge atât sufletul cât şi agoniseala din întreaga viaţă.

Flăcările infernului ce se regăsesc în cadrul oricărui incendiu ilustrează calea cea mai sinistră în spulberarea buy generic propecia unui vis, mistuind orice urmă de speranţă ce a mai rămas. Aceste flăcări reuşesc să ardă atât bunurile materiale cât şi cele sufleteşti, lăsând în urmă un spaţiu gol plin de rămăşiţe acoperite cu cenuşă ce nu va aduce decât dezamăgire şi o tristeţe profundă.

Aceste flăcări, aceste spranţe mistuite alcătuiesc coşmarul cel mai înfricoşător al oricărei fiinţe devenind astfel calea cea mai groaznică de distrugere a unei vieţi întregi.

● fotografiile au fost realizate în cadrul unui incendiu ivit la o anexă a unui liceu de arte plastice, pagubele fiind destul de mari datorită valorilor ce se aflau în cadrul clădirii.


7 comments
    1. Iar am uitat sa mai fac si color, le-am preferat pe toate alb negru. Promit ca diseara voi pune si color, zic diseara pt. ca imediat plec din oras. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *